Ποδόσφαιρο

Διετής αποκλεισμός σε δύο παίκτες του Ηρακλή Λάρισας για στοίχημα 10 και 5 ευρώ!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε με διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο δύο παίκτες του Ηρακλή Λάρισας, επειδή ο πατέρας κι ο αδερφός τους έπαιξαν στοιχήματα 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα!

Όπως αποκαλύπτει η “Live Sport” ο επίμαχος αγώνας αφορά στα περσινά μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ηρακκλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας (1-3), που διεξήχθη στις 5 Ιουνίου 2022, μετξαύ των τότε αδιάφορων γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, που, αγωνιστικά, είχαν πάρει την άνοδο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας τιμώρησε τους Λευτέρη Μπάμη και Ιωάννη Χρηστίδη της θεσσαλικής ομάδας με διετή αποκλεισμό και με αναστολή κατά το ήμισυ. Ο λόγος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ότι ο πατέρα του πρώτου στοιχημάτισε από τον λογαριασμό του γιου του 10 ευρώ κι ο αδερφός του δεύτερου 5 ευρώ.

loading...

Ο Μπάμης έπαιξε ως το 51′, ενώ το φερόμενο στοίχημα φέρεται ότι παίχτηκε στην ανάπαυλα. Ο πατέρα του Μπάμη έχει ανοίξει έναν λογαριασμό για να παίζει ο ίδιος, όπως υποστηρίζει, έναν χρόνο πριν τον επίδικο αγώνα. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δέχτηκε ότι το στοίχημα παίχτηκε από τον πατέρα, αφού ο Μπάμης αγωνιζόταν, αλλά θεώρησε πως βρισκόταν σε συνεννόηση με τον γιο.

Ο Χρηστίδης μπήκε στο 51′ αντί του Μπάμη και το στοίχημα παίχτηκε επίσης κατά την ανάπαυλα, από τον αδερφό του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button