Ποδόσφαιρο

Δίδυμο για υψηλές πτήσεις!

Ο Άρης έχει ένα από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο, δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς να έχουν “δέσει” άριστα.

Οι καλές ομάδες ξεκινούν από τον τερματοφύλακα, αλλά και από ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που μπορεί να δίνει λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης το καλοκαίρι πουλώντας τον Ρόουζ, ουσιαστικά έψαχνε από την αρχή να “χτίσει” το κέντρο της άμυνάς του και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο, με την απόκτηση του Βραζιλιάνου και του Τσέχου.

Πραγματικά η επιλογή των κιτρινόμαυρων έπεσε διάνα, καθώς λίγες ομάδες στην Ελλάδα έχουν τέτοια ποιότητα στα στόπερ τους. Ο Βραζιλιάνος έχει το γνωστό θέμα με τους κοιλιακούς προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Τσέχος είναι βιονικός μέχρι τώρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα ενενηντάλεπτα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει την ίδια ποιότητα στις εναλλακτικές λύσεις, με τους Δεληζήση και Μπεναλουάν να είναι φιλότιμοι, αλλά να μην έχουν την ίδια δυναμική. Αυτό το γεγονός κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη της απόκτησης από τον Άρη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, φτάνει η ομάδα να έχει το δικαίωμα να κάνει προσθήκες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button