Ποδόσφαιρο

Διάσημος μεταφραστής! Μέχρι και η Ένωση Αξιωματικών τα έβαλε με τον Μπέο

Με υπερηφάνεια μπορεί ο Αχιλλέα Μπέος να δηλώνει ότι δεν υπάρχει διασημότερος μεταφραστής από τον ίδιο στον Ελλαδικό χώρο.

Ο… πολυάσχολος Αχιλλέας Μπέος συνεχίζει την πορεία του σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Μεταφραστής, πρόεδρος, τηλεπερσόνα, δήμαρχος, stand up comedian και όχι μόνο, λέει τη γνώμη του άφοβα ακόμη και αν τον βρίζουν όλοι.

Πλέον άνοιξε πόλεμο και με την Ένωση Αξιωματικών με αφορμή το παιχνίδι της Ελλάδας απέναντι στο Κόσοβο.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή τις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ, αλλά και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς – κατηγορίες σε βάρος του μέλους μας Ταξιάρχου κ. Μιλτιάδη ΑΛΕΞΑΚΗ (Διευθυντή Δ.Α. Μαγνησίας), αλλά και γενικότερα κατά της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την 12-06-2022 μεταξύ των Εθνικών ομάδων
Ελλάδας – Κοσόβου, η Ένωσή μας δηλώνει ότι:
 Αποδοκιμάζει έντονα την επίθεση εναντίον του Διευθυντή της Δ.Α. Μαγνησίας και θεωρεί ανυπόστατες και άδικες τις κατηγορίες του.
 Στηρίζει το συνάδελφο Αξιωματικό και όλους τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Μαγνησίας που εκτέλεσαν υπηρεσία στον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα με άψογο επαγγελματισμό, καθώς εκτελούν καθημερινά τα καθήκοντά τους και συντελούν στην επιτυχή διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com