Corriere di Bologna: “Ο Άρης παρακολουθεί την υπόθεση Ιβάνοβιτς”
Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μέλλον του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι αβέβαιο, μπλέκοντας και το όνομα του Άρη στη συζήτηση, αναφέροντας ότι οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για την επόμενη σεζόν.
Το μέλλον του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη Βίρτους Μπολόνια είναι αβέβαιο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, τα οποία μπλέκουν το όνομα του Άρη.
Συγκεκριμένα,Prealpina και Corriere di Bologna αναφέρουν ότι οι πιθανότητες να ανανεώσει ο Ιβάνοβιτς το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς είναι μειωμένες, λέγοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρακολουθεί την υπόθεση για το καλοκαίρι.
Ο Μαυροβούνιος προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Λιμόζ, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκού, Χίμκι, Μπεσίκτας, Ερυθρού Αστέρα και φυσικά τώρα της Μπολόνια.
Η ιταλική ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 13-18.
Ο επίσημος Άρης ωστόσο κρατάει αποστάσεις στο θέμα του προπονητή, τονίζοντας πως δεν υπάρχει αυτή την περίοδο ζήτημα αναζήτησης νέου προπονητή για την νέα σεζόν.




