Ποδόσφαιρο

“Χτίζει” πάνω στον Νταρίντα!

Η αναφορά του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα και ότι θα ήθελε να έχει στην ομάδα 20 ποδοσφαιριστές σαν τον Τσέχο μέσο, δεν έγινε τυχαία.

Ο Αρης βρήκε στο πρόσωπο του Νταρίντα μία προσωπικότητα, έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικά χαρακτηριστικά εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών και στόχος θα είναι να φέρει κι άλλους σαν κι αυτόν στην ομάδα. Ρεαλιστικά βέβαια, όσο ιδεατό κι αν φαίνεται στη θεωρία το συγκεκριμένο πλάνο, τόσο δύσκολο είναι να υλοποιηθεί.

Λίγοι περίμεναν ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα εξελίσσονταν σε σημείο αναφοράς κι αυτός γύρω από τον οποίον θα χτιστεί η ομάδα της επόμενης σεζόν. Ηγετική φυσιογνωμία, ποδοσφαιρική προσωπικότητα, με κίνητρο ακόμη και στα 33 του χρόνια να βγει μπροστά και να ηγηθεί μίας προσπάθειας, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ στο οποίο ο Άρης θα επιδιώξει να προσθέσει τα κατάλληλα κομμάτια, χτίζοντας επάνω στον Νταρίντα ουσιαστικά τη νέας σεζόν.

loading...

Σε 23 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σκόραρε πέντε φορές και έβγαλε τέσσερις ασίστ. Δίχως αμφιβολία, συγκαταλέγεται ήδη στις πιο πετυχημένες χειμερινές μεταγραφές που έχει κάνει ο Αρης τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικός στο παιχνίδι του, συμμετοχικός τόσο ανασταλτικά όσο και στην ανάπτυξη και στη δημιουργία. Χαφ που ανοίγει χώρους και έρχεται από τις πίσω ζώνες της επίθεσης να προσφέρει και γκολ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button