Μπάσκετ

Χασανίδης: «Δύσκολη αποστολή»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, έκανε δηλώσεις για τον αυριανό (29/01, 19.15) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά δήλωσε: «Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι αντικειμενικά δύσκολη. Ο αντίπαλός μας, όχι μόνος είναι πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία της Α1 και πρώτος στην Ευρωλίγκα, αλλά κυριαρχεί σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, ενώ αγωνίζεται στην έδρα του.

Παρόλα αυτά, μετά την εμφάνιση και την απόδοσή μας, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη και θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία μας.

Αγωνιστικά, για ακόμα μία φορά εμείς εστιάζουμε στο αμυντικό μας κομμάτι. Πρέπει, βέβαια, να είμαστε αποτελεσματικοί και επιθετικά, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό από αυτό το παιχνίδι.

Το έργο μας βέβαια γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με δεδομένη την απουσία σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμού. Όμως έχουμε 10 ετοιμοπόλεμους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παραμένουν σε υψηλό ρυθμό, εν όψει της δύσκολης συνέχειας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button