Ποδόσφαιρο

CAS: Νέα παράταση στην αγωνία!

Σε αναμμένα κάρβουνα συνεχίζει να βρίσκεται ο Άρης, καθώς το CAS έδωσε νέα παράταση σχετικά με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Οι κιτρινόμαυροι περίμεναν μέχρι χθες (29/04) την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου, όμως, έλαβαν επίσημη ενημέρωση για νέα παράταση, αυτή τη φορά μέχρι τις 18 Μαΐου, μία μέρα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για το Πρωτάθλημα.

Με αυτόν τον τρόπο, συντηρείται η αγωνία στις τάξεις του Άρη, καθώς ακόμη δεν είναι βέβαιοι πως μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση με φόντο το καλοκαίρι και ενώ υπάρχουν πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί πως ο Άρης είχε τιμωρηθεί από τη FIFA με απαγόρευση μεταγραφών για παρατυπία στην έκδοση του δελτίου του Ντουρμισάι στην ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία να έχει ξεκάθαρα την ευθύνη, όπως παραδέχθηκαν άλλωστε και στελέχη της που μίλησαν στα ΜΜΕ.

Μάλιστα η ΕΠΟ έχει διεξάγει και σχετική έρευνα (για το ποια στελέχη της έχουν την ευθύνη) το αποτέλεσμα της οποίας δεν έχει βγάλει στη δημοσιότητα, ακριβώς επειδή δεν έχει βγει η απόφαση του CAS.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button