Ποδόσφαιρο

Να πάρει το τηλεοπτικό συμβόλαιο που αξίζει!

Ο Άρης παίρνει πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές του και η κόντρα μεταξύ των συνδρομητικών πλατφορμών, μπορεί να του βγει σε καλό.

Η συγκυρία με τη συμφωνία του Άρη με τη NOVA να ολοκληρώνεται, σε ένα καλοκαίρι που αναμένεται να γίνουν αρκετές ανακατατάξεις, μπορεί να φέρει επιπλέον έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ήδη η COSMOTE μπαίνει ακόμη πιο δυνατά στο ελληνικό Πρωτάθλημα, διεκδικώντας μετά τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και μάλιστα με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η συγκεκριμένη συνδρομητική πλατφόρμα θέλει να πάρει και μία ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή τη στιγμή και οι δύο είναι στη NOVA, με την προτίμησή της να είναι ξεκάθαρα στον Άρη. Μάλιστα τα χρήματα που φέρεται να δίνει στους κιτρινόμαυρους είναι αρκετά περισσότερα, σε σχέση με αυτά που πήρε τα δύο τελευταία χρόνια.

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ένα πολύ σημαντικό έσοδο για τον Άρη, όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες και η αύξησή του θα βοηθήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα. Επίσης θα βοηθήσει και με το FFP της UEFA, που βάζει αυστηρές ασφαλιστικές δικλείδες σε όλες τις ομάδες, σε σχέση με τα χρήματα που θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button