Ποδόσφαιρο

AS: “Κογιάδο για Άρη”

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Άλεξ Κογιάδο εκφράστηκε προσφάτως σε επαφές με τη Ρεάλ Μπέτις και επιδιώκει το καλύτερο δυνατό deal, ώστε να φέρει τον 25χρονο άσσο στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα παραμένει ανοικτό και για πρώτη φορά υπάρχει αναφορά στα ΜΜΕ της Ισπανίας. Συγκεκριμένα η “AS” στην ηλεκτρονική της μορφή φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον του Ιβηρα winger και τον συνδέει με τον Άρη, σημειώνοντας το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για ένα deal αντίστοιχο του Μορόν ή του Μοντόγια, που πέτυχαν με τη μετακίνησή τους στη Θεσσαλονίκη.

“Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει τις πιθανότητες να… ψαρέψει κάτι πάλι από την Μπέτις, προσπαθώντας να αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το όνομα του Κογιάδο είναι στο τραπέζι”, αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό ρεπορτάζ της “AS”.

Οι Ισπανοί σημειώνουν επίσης ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αφού πέρυσι δεν πρόλαβε να τσεκάρει τον παίκτη, τονίζοντας όμως παράλληλα και το “θέλω” της Μπέτις να ξεφορτωθεί συμβόλαια, ώστε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις της Primera Division.

Με πιο απλά λόγια περιγράφεται μία ιδιαίτερη κατάσταση, την οποία και ο Άρης επιχειρεί να αξιοποιήσει και να φέρει τον Κογιάδο στη Θεσσαλονίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button