Ποδόσφαιρο

Ας χορέψουμε! Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Κούγια, καταθέτουν και οι δύο πλευρές!

Τι γίνεται με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Όσα ειπώθηκαν δημοσίως από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ προκάλεσαν εισαγγελική παρέμβαση.

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ για τα playoffs της Stoiximan Super League, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης για να διερευνηθύν τα όσα καταγγέλθηκαν και από τις δύο πλευρές.

Στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.

Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button