YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Άρης… φάντασμα


Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ανύπαρκτοι στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον κόσμο να εκφράζει την οργή του κατά όλων μετά μια ακόμη ντροπιαστική εμφάνιση.

Ο Άρης γνώρισε μια ακόμη μαύρη βραδιά στο Κλεάνθης Βικελίδης, χάνοντας με 0-2 από τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ των Αγκίρε και Άλεξιτς ήρθαν σε μια βραδιά όπου οι κιτρινόμαυροι έμοιαζαν χωρίς νεύρο, ουσία και αποτελεσματικότητα.

Η ομάδα εμφανίστηκε άχρωμη και αδιάφορη, με εμφανή έλλειψη συνοχής και πλάνου, και υπέκυψε με… κατεβασμένα χέρια σε έναν μέτριο αντίπαλο.

Η απογοήτευση του κόσμου αποτυπώθηκε στις έντονες αποδοκιμασίες προς κάθε υπεύθυνο, από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Μαρίνο Ουζουνίδη μέχρι τους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα, χωρίς αρχή και τέλος στο παιχνίδι της, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τις αδυναμίες της, με αποτέλεσμα μια ακόμη ντροπιαστική εμφάνιση που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των φιλάθλων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button