Γενικά

Αποκαλυπτήρια για το Wiesmann Project Thunderball

H Wiesmann επιστρέφει με το Project Τhunderball, ένα ηλεκτρικό ρόουντστερ με ρετρό εμφάνιση και 680 PS.

Wiesmann Project Thunderball

Μετά από μερικά χρόνια απουσίας η Wiesmann επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο παρουσιάζοντας το Project Thunderball. Μόνο που αυτή τη φορά, το γερμανικό ρόουντστερ δεν κρύβει κάποιον ισχυρό κινητήρα της BΜW κάτω από το καπό του, όπως είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Το νέο μοντέλο της Wiesmann είναι αμιγώς ηλεκτρικό με δύο μοτέρ τοποθετημένα στον πίσω άξονα.

Wiesmann Project Thunderball

Σε επίπεδο εμφάνισης, το Wiesmann Project Thunderball αποτελεί εξέλιξη του ΜF5 V10, διατηρώντας την ρετρό σχεδίαση που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία σε όλα τα μοντέλα της στο παρελθόν, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.

Wiesmann Project Thunderball

Η Wiesmann ανακοινώνει συνδυαστική ισχύ από τους δύο ηλεκτροκινητήρες 800 PS και 1.100 Nm ροπής. Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 2,9″, ενώ το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.700 kg.

Wiesmann Project Thunderball

Τα δύο μοτέρ αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 83 kWh, η οποία έχει δυνατότητα φόρτισης μέχρι και 300 kW. Παράλληλα, ο κατασκευαστής υπόσχεται αυτονομία 500 km.

Wiesmann Project Thunderball

O CEO της Wiesmann, Roheen Berry, ισχυρίζεται ότι το Project Thunderball είναι το πιο συναρπαστικό ηλεκτρικό σπόρτσκαρ που έχει κατασκευαστεί.

Wiesmann Project Thunderball

Μέχρι στιγμής η Wiesmann δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για το πόσα κομμάτια θα κατασκευαστούν, αλλά ούτε και ποια θα είναι η τιμή αγοράς του μοντέλου. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Project Thunderball θα κατασκευάζετε στο εργοστάσιο της μάρκας στο Dülmen της Γερμανίας.

Wiesmann Project Thunderball

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button