ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Άντονι για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του: «Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου»

Με story στο Instagram, ο Άντονι μίλησε για πρώτη φορά για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία, τονίζοντας πως στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά του.

Στην πρώτη τοποθέτηση, για τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία στην πρώην σύντροφό του, προχώρησε ο Άντονι!

Το προηγούμενο διάστημα η Βραζιλιάνα DJ και influencer, Γκαμπριέλα Καβαλίνι, αποκάλυψε πως ο παίκτης της Γιουνάιτεντ της είχε επιτεθεί, την είχε οδηγήσει την απώλεια του παιδιού τους, καθώς ήταν έγκυος, ακόμα και στην απειλή ότι θα τη σκοτώσει, από τη στιγμή που δεν ήθελε να είναι μαζί του.

Ο Άντονι σήμερα (28/06), αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που έχει δεχτεί, τονίζοντας ότι δεν είχε βρεθεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση, προσθέτοντας ότι στο τέλος θα αποδειχθεί ότι είναι αθώος.

«Αφού κατέθεσα στο αστυνομικό τμήμα που διεξάγει την έρευνα σχετικά με το όνομά μου, ήθελα να μιλήσω για πρώτη φορά από τότε που κατηγορήθηκα ψευδώς για επίθεση.

Παρέμεινα σιωπηλός μέχρι εκείνη τη στιγμή για να μην μπορέσει να παρέμβει τίποτα στη διαδικασία της έρευνας, αλλά όλες αυτές τις μέρες η οικογένειά μου και εγώ υποφέραμε σιωπηλά.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια πολύ άπορη κοινότητα, ποτέ δεν είχα περάσει μια παρόμοια κατάσταση, στην οποία μια ψευδής κατηγορία επίθεσης είχε ως αποτέλεσμα μια προκαταρκτική και άδικη δημόσια κριτική από την πλευρά ορισμένων.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα θα αποδειχθεί η αθωότητά μου. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και η ζημιά που προκλήθηκε αρχικά στην εικόνα μου θα ανήκει στο παρελθόν. Ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button