Reporter724YellowRadio.grΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Ανάσες και επιστροφή για την τελική ευθεία

Ο Άρης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και στους παίκτες δόθηκε τετραήμερο ρεπό, με την επάνοδο στο γήπεδο να έχει οριστεί για την Καθαρά Δευτέρα (23/02).

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι το Σάββατο 7 Μαρτίου κόντρα στο Μαρούσι στο “Nick Galis Hall”, για την 20η αγωνιστική της GBL.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναχωρήσουν ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς και οι διεθνείς για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, στο πλαίσιο του δεύτερου “παραθύρου” της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.

Όπως και τον Νοέμβριο οι προπονήσεις θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη των συνεργατών του Κροατοπολωνού προπονητή, o οποίος αναμένεται να γυρίσει στην Ελλάδα τη Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Η ομάδα σαφώς θα μπορούσε να προχωρήσει και στις δύο διοργανώσεις στην επόμενη φάση και να έχει να ελπίζει σε κάτι. Τώρα, του έμεινε το πρωτάθλημα, όπου θα παλέψει να μπει στην τετράδα, που και εκεί αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button