Ποδόσφαιρο

Άλλαξε ο ΚΑΠ! Μέχρι τρεις αγωνιστικές η τιμωρία του Μπερτόγλιο!

Δεν αυξάνεται η ποινή του Αργεντινού, επειδή ήταν αρχηγός στο ματς του Βόλου, καθώς έχει αλλάξει ο κανονισμός!

Βάσει των όσων έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καραντώνης, ο Μπερτόγλιο θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές. Η σχετική παράγραφος γ του άρθρου 10, βάσει του οποίου θα τιμωρηθούν και οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, αναφέρει:

«Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή [14] βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».

Επειδή ο Μπερτόγλιο ήταν αρχηγός, υπήρχε η αίσθηση ότι θα αυξηθεί η ποινή. Οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν όμως σε επικοινωνία με τη διοργανώτρια αρχή, όπου διευκρινίστηκε ότι έχει αλλάξει από φέτος ο ΚΑΠ και δεν υπάρχει αύξηση της ποινής στους αρχηγούς.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Μπερτόγλιο θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και το πρώτο ματς του κυπέλλου. Ο Άρης θα κάνει έφεση, αν και οι πιθανότητες να μειωθεί η ποινή είναι ελάχιστες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button