Ποδόσφαιρο

«Αυτά ισχύουν για το γήπεδο, περιμένουμε την απόφαση της κυβέρνησης»

Ο Άρης έχει κάνει το δικό του κομμάτι σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του νέου γηπέδου, περιμένοντας πλέον το πράσινο φως της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 αναφέρθηκε αναλυτικά στο κομμάτι του γηπέδου, εξηγώντας ότι ο Άρης περιμένει πλέον την απόφαση της κυβέρνησης, ενώ μίλησε για το τι θα περιλαμβάνει το πρότζεκτ, όπως και τη χρηματοδότηση του.

Αρχικά ανέφερε:

Εννοείται πως ο Α.Σ Άρης είναι αυτός που κινεί όλα τα νήματα στην υπόθεση του νέου γηπέδου γιατί είναι αυτός που διαθέτει την μεγάλη ακίνητη περιουσία στο κέντρο της πόλης την οποία ζητά να ανταλλάξει με το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να μπορέσει να φτιάξει το νέο του γήπεδο. Επομένος ο Ά,Σ είναι ο πολύ μεγάλος παίκτης σε αυτή την ιστορία η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 όταν και είχαμε μία πρώτη κουβέντα με τον Πάρη τον Μπίλια και με τον Τάκη τον Δούμα μου είπαν την ιδέα τους, η οποία και μου άρεσε. Το θέμα προχώρησε αρκετά και πλέον έχουμε φτιάσει σε ένα σημείο όπου εμείς περιμένουμε από την κυβέρνηση να πάρει την απόφαση σχετικά με την ανταλλαγή των ακινήτων , εφόσον βέβαια πρώτα μπει ανεξάρτητος εκτιμητής για να δει εάν η συγκεκριμένη πρόταση συμφέρει το ελληνικό δημόσιο. Εμείς πιστεύουμε ότι συμφέρει 100% το ελληνικό κράτος να το προχωρήσει για πάρα πολλούς λόγους και όσον αφορά την αξία των δύο ακινήτων αλλά από οικολογικής άποψης με την συγκέντρωση του πρασίνου που θα υπάρχει στο κέντρο της πόλης. Από εδώ και πέρα πλέον είναι ξεκάθαρα κυβερνητικό το θέμα, τον ανεξάρτητο εκτιμητή που θα έρθει θα τον πληρώσει ο Άρης, μιλώντας με τον Καρυπίδη μου είπε ότι θα αναλάβει ο ίδιος του το κόστος οπότε πλέον δεν απομένει κάτι άλλο να γίνει από την πλευρά του Άρη.

Για το αν το δημόσιο θα έχει κάποιο ποσοστό κέρδους από το καινούριο γήπεδο του Άρη :

Η θέση του Α.Σ είναι ξεκάθαρη, εμείς έχουμε ένα ακίνητο στο κέντρο της πόλης το ανταλλάζουμε για ένα άλλο εκτός αυτής προκειμένου να φτιάξουμε ένα γήπεδο το οποίο θα είναι ξεκάθαρα ιδιοκτησία του Α.Σ. Αναγκαστικά θα υπάρχουν και άλλες εγκαταστάσεις γύρω από αυτό γιατί ο επενδυτής που θα βάλει τα χρήματα θα έχει και κάτι να πουλήσει προκειμένου να βγάλει ένα ορισμένο κέρδος. Όμως και στην περιοχή που είναι τώρα το Κλεάνθης Βικελίδης θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος όπου θα είναι τα γραφεία αλλά και ένα μουσείο γιατί μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για μια ιστορία 70 χρόνων.

Για το αν θα στεγάζονται όλα μαζί τα τμήματα του Ερασιτέχνη:

Έτσι ακριβώς θα γίνει τα τμήματα μας θα είναι όλα μαζί εφόσον γίνει κάτι τέτοιο και θα υπάρχουν και οι κατάλληλες εγκαταστάσεις προκειμένου να προπονούνται όλοι οι αθλητές μας

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button