ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ροναλντίνιο: Έπαιξε μπάλα στην φυλακή για χοιρινό (photo)

Ροναλντίνιο βρίσκεται στη φυλακή, έχοντας προηγουμένως συλληφθεί για κατοχή πλαστού διαβατηρίουΤο μόνο σίγουρο είναι πως ο Ροναλντίνιο στη φυλακή περνάει μια χαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, o Βραζιλιάνος ‘μάγος’ ζει μια καθημερινότητα σελέμπριτι πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Οι συγκρατούμενοί του κάνουν ουρά για να του αποσπάσουν ένα αυτόγραφο και το σωφρονιστικό ίδρυμα της Ασουνσιόν έχει γεμίσει από φανέλες της Φλαμένγκο και της Γκρέμιο με την υπογραφή του ‘Ρόνι’. Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Εουκλίντες Ασεβέντο, πρότεινε και τη συμμετοχή του Ροναλντίνιο σε ποδοσφαιρικό τουρνουά που διεξήχθη εντός της φυλακής.

Ο Ρόνι αποδέχτηκε την πρόταση και έγινε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλιστα, έπαιξε σε αγώνα 5Χ5 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των φυλακών και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ροναλντίνιο και οι συμπαίκτες του επικράτησαν με 11-2 επί των αντιπάλων τους.

Μεγάλο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ρόνι ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ και έδωσε έξι ασίστ. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης έβγαλαν όλοι μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία. To έπαθλο για τους νικητές ήταν 16 κιλά καπνιστό χοιρινό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button