Διεθνή

Γαλατασαράι: Δυσαρεστημένος ο Σανέ με τον ρόλο του

Ο Λιρόι Σανέ εξέφρασε στα στελέχη της Γαλατασαράι τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Ο Λιρόι Σανέ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τον ρόλο του στη Γαλατασαράι, εκφράζοντας τα παράπονά του για τον χρόνο συμμετοχής του στον τουρκικό σύλλογο.

Ο 30χρονος ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια βρέθηκε στον πάγκο.

Ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί περαιτέρω μετά την άφιξη του Ραφαέλ Λεάο, με τον Σανέ να ανησυχεί ότι ο ρόλος του θα περιοριστεί σε ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Ο Γερμανός εξτρέμ εντάχθηκε στη Γαλατασαράι τον Ιούλιο του 2025 και από τότε μετρά 46 συμμετοχές, έχοντας 7 γκολ και 9 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button