YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Αμφίβολοι Γιαννιώτας και Γαλανόπουλος ενόψει ΟΦΗ

Ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (30/08, 19.30), αφού αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Oι δύο παίκτες του Άρη, ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, έως την Τρίτη, χάνοντας την προπόνηση εκείνης της ημέρας, ενώ χθες ακολούθησαν αμφότεροι ατομικό πρόγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Τα δεδομένα, όσον αφορά την παρουσία τους, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και όσο φτάνουμε πιο κοντά στην πρώτη επίσημη σέντρα των κιτρινόμαυρων στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι δύο Έλληνες δεν τέθηκαν ακόμη νοκ-αουτ για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, όμως η παρουσία τους κρίνεται αμφίβολη.

Εφόσον ενσωματωθούν με το υπόλοιπο σύνολο στη σημερινή πρωινή προπόνηση, θα αυξηθούν οι πιθανότητες να τους δούμε, έστω και στην αποστολή του επόμενου παιχνιδιού, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, αφού επέστρεψαν μετά από τους τραυματισμούς τους ο Καντεβέρε και ο Κουαμέ, ενώ ο Χόνγκλα βρίσκεται και αυτός κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button