Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη και οι φιλικοί αγώνες που θα δώσει
Η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, καθώς και τους αντιπάλους που αναμένεται να αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις.
Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:
“Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2026-27.
Τη Δευτέρα 17/08 και την Τρίτη 18/08 οι παίκτες θα υποβληθούν στις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Την Τρίτη θα… πατήσουν το παρκέ του «Nick Galis Hall» και από την Τετάρτη 19/08 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις υψηλού ρυθμού.
Στις 31/08 και 06/09 ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο «Nick Galis Hall» τον Ηρακλή και τους Vikos Falkons αντίστοιχα, σε προπονητικούς αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
Από τις 11/09 έως τις 13/09, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα πάρει μέρος στο πολύ δυνατό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», στο κλειστό «Τάσος Παπαδόπουλος» της Λευκωσίας, αντιμετωπίζοντας τη Maccabi Tel Aviv (11/09, 18:00) και τη Ερυθρό Αστέρα (13/09, 15:45).
Στις 18/09 ο Άρης θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι, και πάλι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο κύκλος των φιλικών αγώνων θα κλείσει στις 20/09 και 22/09, όταν στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια», η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή (20/09) και την Bahcesehir (22/09). Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ιβανώφειο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ
31/08/26: Άρης – Ηρακλής («Nick Galis Hall», κεκλεισμένων των θυρών)
06/09/26: Άρης – Vikos Falkons BC («Nick Galis Hall», κεκλεισμένων των θυρών)
11/09/26: Άρης – Maccabi Tel Aviv (τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», Κύπρος)
13/09/26: Άρης – Crvena Zvezda (τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», Κύπρος)
18/09/26: Crvena Zvezda – Άρης (Βελιγράδι)
20/09/26: Ηρακλής – Άρης (τουρνουά «Μαυροσκούφεια», Ιβανώφειο)
22/09/26: Bahcesehir – Άρης (τουρνουά «Μαυροσκούφεια», Ιβανώφειο)”/




