Σήμερα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Τολιόπουλος, ώστε να κλείσει και επίσημα η μεταγραφή του στον Άρη.
Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Βασίλης Τολιόπουλος, επιστρέφει στο “Nick Gallis Hall” έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, από το θρυλικό γήπεδο. Ο “Αυτοκράτορας” πρόσθεσε και περισσότερο εμπειρία και ποιότητα στη θέση των γκαρντ, με την προσθήκη του Έλληνα καλαθοσφαιριστή.
Σήμερα είναι η έλευση του 30χρονου γκαρντ στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ώστε να περάσει πρώτα όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα να υπογράψει για τα επόμενα 4 χρόνια με τη φανέλα του Άρη.
Ο “Τολιό” αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ Άρης, εντός των επόμενων ημερών, αφού πρώτα λυθεί και επίσημα η συνεργασία του, με τον Παναθηναϊκό.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ




