Μπάσκετ

Πρόεδρος Ρίγα Ζέλι: «Θέλαμε να αποφύγουμε τον Άρη, από τα highlights της σεζόν η επίσκεψη του»

Ο πρόεδρος της Ρίγα Ζέλι, Έντγκαρς Μπουλς, έκανε δηλώσεις για την κλήρωση στο EuroCup, οι οποίες ήταν… αφιερωμένες στον Άρη.

Έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας, του Βασίλη Σπανούλη, τόνισε πως ήθελε να αποφύγει τους «κιτρινόμαυρους», προσθέτοντας όμως ότι η παρουσία του Άρη στη Ρίγα θα είναι ένα από τα τα highlights της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σημαίνει πολλά που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, πολύ περήφανοι που επιστρέφουμε στο EuroCup, που επιστρέφουμε σε ένα τουρνουά που διοργανώνεται από την EuroLeague Basketball. Ελπίζουμε να εκπροσωπήσουμε τη Ρίγα και τη Λετονία τιμητικά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Για να είμαστε ειλικρινείς, η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Θέλαμε έναν λιθουανικό σύλλογο από οργανωτικής άποψης, μία πτήση λιγότερο. Θέλαμε να αποφύγουμε τον Άρη στην έκτη κατηγορία. Ο κ. Σπανούλης επιστρέφει στην Ελλάδα και μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι προϋπολογισμό θα έχει ο Άρης, αλλά θα είναι ενδιαφέρον για τους οπαδούς μας. Η επίσκεψη του Άρηστη Ρίγα θα είναι ένα από τα highlights της σεζόν μας. Μπορείτε να περιμένετε σπουδαία παιχνίδια και υψηλή ένταση από εμάς. Ίσως ξέρουμε ότι θα έχουμε τόσο μεγάλα αστέρια όσο άλλες ομάδες, αλλά θα παίξουμε με καρδιά και θα παίξουμε σκληρό ομαδικό μπάσκετ. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button