Οι πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις παικτών, με τη φανέλα των νέων τους ομάδων, λίγο-πολύ είναι… τυπικές και ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά εδώ είχαμε μία εξαίρεση.
Στην περίπτωση του Νένο Ντιμιτρίεβιτς όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, αφού η τοποθέτηση του νεοφερμένου «άσου» εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο τη βελτίωση του Άρη προς το καλύτερο.
Δύο πρόσωπα ενεπλάκησαν: ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης. Δύο κεφάλαια στην Ευρωπαϊκή ιστορία του μπάσκετ, με πολλούς παίκτες που είναι τώρα κοντά στα 30 τους, να τους έχουν ως μπασκετικά ινδάλματα.
Ο Άρης έχει αλλάξει μπασκετικό επίπεδο οικονομικά, αλλά δεν είναι μόνο τα χρήματα. Είναι η πρόσβαση που έχει και ο τρόπος που μπορεί να κάνει πια τις επαφές, με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νίκο Ζήση στο τιμόνι της ομάδας, στο αγωνιστικό τμήμα.




