YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Η πρόταση του Άρη για τα πλέι οφ και τα δεδομένα

Η ΠΑΕ Άρης άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τη μορφή του πρωταθλήματος, καταθέτοντας επίσημη πρόταση προς τα μέλη της Super League ενόψει της Γενικής Συνέλευσης.

Η πρόταση των κιτρινόμαυρων ζητά την πλήρη κατάργηση των πλέι οφ για τις θέσεις 5‑8 και την επιστροφή στο μοντέλο που ίσχυε μέχρι τη σεζόν 2023‑24.

Συγκεκριμένα, ο Άρης εισηγείται:

Πλέι οφ για τις θέσεις 1‑6 με διπλούς αγώνες, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και πιο δίκαιη κατανομή των αποτελεσμάτων.

Πλέι άουτ για τις θέσεις 7‑14 με μονούς αγώνες, διατηρώντας την πίεση και το ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής.

Κατάργηση των πλέι οφ 5‑8, τα οποία φέτος αποτέλεσαν αντικείμενο έντονης συζήτησης και αμφισβήτησης.

Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στις υπόλοιπες ομάδες. Πριν από λίγες εβδομάδες, αρκετές ΠΑΕ είχαν αποστείλει μια διαφορετική πρόταση, με μοναδικό κοινό σημείο την κατάργηση των πλέι οφ 5‑8. Το αν θα υπάρξει σύμπλευση με το μοντέλο του Άρη ή αν θα προκύψει νέα αντιπαράθεση, θα φανεί στη Γενική Συνέλευση.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση για τη μορφή του πρωταθλήματος αναμένεται να πάρει… φωτιά, καθώς οι ομάδες καλούνται να αποφασίσουν για ένα σύστημα που επηρεάζει άμεσα ανταγωνισμό, τηλεοπτικά έσοδα και συνολική εικόνα της Super League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button