Ερασιτέχνης

Τζούντο: 7η θέση για τον Νικόλαο Μαρίνο Μελίδη του Άρη στο βαλκανικό πρωτάθλημα

Ο Νικόλαος Μαρίνος Μελίδης κατέκτησε την 7η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο Κ14, που πραγματοποιήθηκε στην Μπίτολα στις 6–7 Ιουνίου 2026, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική διεθνή επιτυχία στο ενεργητικό της νέας γενιάς του Άρη.

Η παρουσία του νεαρού αθλητή σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση και η διάκρισή του ανάμεσα στους κορυφαίους της Βαλκανικής, επιβεβαιώνει τη σταθερή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την ανοδική πορεία των ταλαντούχων παιδιών που φορούν το «Θεό του Πολέμου» στο στήθος.

Ο Άρης συνεχίζει να βλέπει τους μικρούς του αθλητές να ξεχωρίζουν σε διεθνές επίπεδο, χτίζοντας το μέλλον με σταθερά και δυνατά βήματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button