Ο Φαμπιάνο και ο Κάμτσης είναι οι μόνοι δύο που έχουν συμβόλαιο στη θέση των κεντρικών αμυντικών, με τον Άρη να χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση για τη νέα χρονιά.
Τα δύο διαθέσιμα σέντερ μπακ, αυτή τη στιγμή για τον Μιχάλη Γρηγορίου, είναι οι Φαμπιάνο και Κάμτσης, οι οποίοι αμφότεροι θα ακολουθήσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι πρέπει να αναζητήσουν και να βρουν σίγουρα 2 ακόμα, έτσι ώστε να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς.
Υπάρχει αρκετός χρόνος για τις κινήσεις, καθώς βρισκόμαστε έναν μήνα πριν την προετοιμασία, όμως ο Άρης πρέπει να ενισχύσει ποιοτικά τη συγκεκριμένη θέση, αφού επί της ουσίας δεν μπορεί ακόμα να βασιστεί στο 100%, στον νεαρό Κάμτση, δηλαδή πρέπει να βρεθεί ο παρτενέρ του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος και αυτός αντιμετώπισε προβλήματα την προηγούμενη σεζόν (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών), ενώ αναγκαία είναι και μία τρίτη προσθήκη, εξίσου ποιοτική, για να μην μένει “γυμνή” η ομάδα σε περιπτώσεις, είτε τιμωρίας, είτε τραυματισμών.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ




