Μπάσκετ

Διακαής πόθος του νέου GM των Μάβερικς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί τον διακαή πόθο του νέου GM των Ντάλας Μάβερικς, Μασάι Ουτζίρι.

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης των τελευταίων εβδομάδων στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι εκείνο που αφορά το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως δείχνει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις σχέσεις του Έλληνα σούπερ σταρ και των Μιλγουόκι Μπακς, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται «καυτό», με τον «Greek Freak» να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ανταλλαγή του από τα «ελάφια».

Πολλές είναι οι ομάδες που βρίσκονται στην κούρσα της απόκτησης του Γιάννη, με τους Ντάλας Μάβερικς να μπαίνουν και εκείνοι δυνατά στο κυνήγι της απόκτησής του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Έβαν Σάιντερι, ο 31χρονος φόργουορντ αποτελεί τον διακαή πόθο του νέου GM των Μαβς, Μασάι Ουτζίρι.

Ο 55χρονος Καναδός υπέγραψε πριν από λίγες εβδομάδες στον οργανισμό του Ντάλας με στόχο να «χτίσει» μια ομάδα γύρω από τον Κούπερ Φλανγκ, ικανή να διεκδικήσει άμεσα τον τίτλο. Από τα χρόνια που βρισκόταν στους Τορόντο Ράπτορς είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Αντετοκούνμπο, χωρίς να προχωρήσει ποτέ η ανταλλαγή.

Όπως σημειώνεται στις ΗΠΑ, είναι πάρα πολύ πιθανό ο Ουτζίρι να κινηθεί φέτος το καλοκαίρι για την «βόμβα» της απόκτησης του Έλληνα άσου, καθώς οι Μάβερικς διαθέτουν υψηλά draft picks, αλλά και αρκετούς νεαρούς παίκτες για να συμπεριλάβουν στο πακέτο ανταλλαγής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button