Συνηθισμένη στις διακρίσεις με συλλόγους και εθνικές είναι η νέα ακραία του Άρη.
Ο Άρης ολοκλήρωσε τη δεύτερη του φετινή μεταγραφή ξένης αθλήτριας, αποκτώντας την Ουκρανή ακραία, Γιούλια Ντίμαρ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου, η οποία μάλιστα έχει και αρκετούς τίτλους στη συλλογή της. Στο Καζακστάν που αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνιας -έως τώρα- της καριέρας της μετράει ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλο και ένα σούπερ καπ, αλλά στο παλμαρέ της έχει και τρεις πιο «λαμπερούς» τίτλους.
Το 2023 και το 2025 κατέκτησε την European League με την Εθνική Ουκρανίας, όντας πολύ σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας σε αμφότερες της περιόδους και φέτος αναμένεται να αγωνιστεί στο VNL, μία διοργάνωση υψηλότατου επιπέδου για το βόλεϊ.
Ακόμη, τη σεζόν 2024/25 κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με τη φανέλα της Ζέιτσου, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.




