Γενικά

Απέναντι στην Μπαντόσα η Σάκκαρη

Το τουρνουά Charleston Open, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες σε χωμάτινη επιφάνεια, είναι ο επόμενος σταθμός της Μαρίας Σάκκαρη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, πέρασε χωρίς αγώνα τον πρώτο γύρο, όμως η πρεμιέρα της στο «500άρι» τουρνουά της WTA, δεν θα είναι εύκολη, καθώς θ’ αντιμετωπίσει απόψε την 28χρονη Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα (Νο 113 στον κόσμο), η οποία πέρασε από τα προκριματικά.

Οι δύο παίκτριες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές και η Σάκκαρη προηγείται με 2-1 νίκες, έχοντας κερδίσει και τη μοναδική αναμέτρησή τους στο χώμα, το 2023 στη Μαδρίτη. Η νικήτρια θα παίξει στη φάση των «16» με την Άνα Καλίνσκαγια, που απέκλεισε με 6-2, 6-4 τη Βικτόρια Τόμοβα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά το 2024.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button