Το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο πήρε στραβή τροπή από νωρίς: το χαμένο πέναλτι του Ράτσιτς στο 9’ έφερε νευρικότητα, ενώ η αποβολή του Γκαρέ λίγο πριν το ημίχρονο έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα και όμως, η εικόνα του αγώνα δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο.
Αυτό οφείλεται στη φιλοσοφία που έχει αρχίσει να περνά ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Άρης δεν κλείστηκε, δεν φοβήθηκε, δεν έριξε ρυθμό. Συνέχισε να πιέζει, να κυνηγά το γκολ και να παίζει με την ίδια επιμονή που είχε και πριν την αποβολή. Και σε αυτό το κομμάτι, δύο παίκτες που μέχρι πρόσφατα ήταν εκτός κάδρου έκαναν τη διαφορά.
Ο Γρηγορίου έριξε στο ματς δύο ποδοσφαιριστές που το προηγούμενο διάστημα είχαν χαθεί από το ροτέισον. Κι όμως, και οι δύο έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.
– Ο Μπουσαΐντ έδωσε ενέργεια, πίεση και τρεξίματα, κρατώντας ζωντανή τη γραμμή κρούσης, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.
– Ο Γιαννιώτας ήταν ακόμη πιο καθοριστικός: με προσωπική ενέργεια κέρδισε το δεύτερο πέναλτι του Άρη, δείχνοντας ότι έχει ακόμη ταχύτητα, ένστικτο και διάθεση να διεκδικήσει ρόλο.
Σε ένα ματς όπου ο Άρης έπρεπε να παλέψει με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, οι δύο τους έδωσαν αυτό που ζητούσε ο προπονητής: πίεση ψηλά, απειλή στην επίθεση και μια διαρκή υπενθύμιση ότι η ομάδα δεν σκοπεύει να παρατήσει κανένα παιχνίδι.






