Μπάσκετ Εφήβων: Νίκη για τον Άρη μετά το δράμα του Άμπου Ντάμπι
Εύκολη επικράτηση για την ομάδα μπάσκετ εφήβων του Άρη επί της Σταυρούπολης με 83-26, ένα μόλις 24ωρο μετά την επιστροφή της κιτρινόμαυρης ομάδας από το Άμπου Ντάμπι.
Οπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης:
Η ομάδα Μπάσκετ Εφήβων του ΑΡΗ κέρδισε άνετα τη Σταυρούπολη ΕΚ με 83-26, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.
Παρότι αγωνίστηκε μόλις μία ημέρα μετά από την επιστροφή τους από το Άμπου Ντάμπι, η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη δε δυσκολεύτηκε να κάνει το βασικό βήμα για την πρόκριση στους «8».
Δεκάλεπτα: 25-12, 47-20, 73-26, 83-26
Διαιτητές: Καραβας-Αυγερινός
ΑΡΗΣ (Κεσαπίδης-Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος Ν. 4, Σίλμπερσταϊν Τζ. 3, Σίλμπερσταϊν Ε. 5(1), Σιγάλας 5(1), Χατζηλάμπρου 5(1), Παυλίδης 13(2), Μιχέεβ 13, Κασιάνος 6(2), Μεσσηνιώτης 9(1), Φουλλίδης 6, Μπαντής 13(3).
Σταυρούπολη ΕΚ (Παπαβασιλείου): Παπακοτούλας 6, Κλήμης, Χαράν, Τζελάλης 2, Γκιργκίρης 8, Θεοχαρίδης, Παναγιωτίδης, Μυλωνάς, Μπινιάκου 2, Τάκης, Ξέστερνος 8, Βαφειάδης.






