Ημέρα… εξετάσεων σήμερα στον Άρη, στον οποίο ναι μεν υπάρχει ρεπό, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον από το ιατρικό μέτωπο.
Στη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθούν σε εξετάσεις οι Νοά Φαντιγκά και Χάμζα Μεντίλ, οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η ανησυχία έχει να κάνει κυρίως με τον Βέλγο, αν και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι μάλλον οι άνθρωποι της ομάδας πρόλαβαν τα χειρότερα.
Οσον αφορά τον Μαροκινό, η αλλαγή του ήταν περισσότερο… μείξη ενοχλήσεων αλλά και του γεγονότος ότι δεν είχε παραπάνω ανάσες μετά από τέσσερις μήνες αγωνιστικής απραξίας.
Η συγκυρία με τον Μεντίλ είναι ότι την ίδια στιγμή συμπλήρωσε και κάρτες -έφτασε τις τρεις- όντας ήδη στο όριο από τον περασμένο Οκτώβριο όταν και τραυματίστηκε.
Ο Μιχάλης Γρηγορίιου καλείται να επιλέξει ένα από τα τρία εναπομείναντα ματς της κανονικής διάρκειας για να τον δηλώσει. Οπότε, σε συνδυασμό και με την κατάστασή του τώρα, ενδεχομένως να το κάνει στο παιχνίδι του Σαββάτου (07/03) κόντρα στον Ατρόμητο. Διαφορετικά, θα επιλέξει ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ.






