YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ο Γένσεν… μείωσε τις επιλογές για τα χαφ

Ο Φρέντρικ Γένσεν αποχώρησε από την προπόνηση του Άρη με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο αριθμός των διαθέσιμος ποδοσφαιριστών στον άξονα της μεσαίας γραμμής παραμένει ζητούμενο για τον Άρη, καθώς οι σκέψεις του Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (1/3) με τον Παναθηναϊκό… πήγαν περίπατο λόγω του Φρέντρικ Γένσεν.

Ο Φινλανδός αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Στη διάρκεια της χρονιάς, ο Γένσεν χρειάστηκε να διαχειριστεί δύο μυϊκούς τραυματισμούς, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου οι «κίτρινοι» δικαιολογημένα νιώθουν ανησυχία.

Το πρόβλημα με τον Γένσεν συμπίπτει μεν με την επιστροφή του Μάρτιν Χόνγκλα, ο οποίος εξέτισε την ποινή της αγωνιστικής και υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα – δίπλα στον Ούρος Ράτσιτς – αλλά και με τη διαφαινόμενη απουσία του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος δεν είναι σε θέση να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ερωτηματικά για τον τρίτο στον άξονα. Στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ο προκάτοχος του Μιχάλη Γρηγορίου, Μανόλο Χιμένεθ, επέλεξε σχήμα 4-4-2 με τη συνύπαρξη των Κουαμέ-Καντεβέρε το οποίο δεν αποδείχθηκε αποδοτικό.

Σε ότι αφορά τον Λορέν Μορόν, ο Ισπανός ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος δείχνοντας ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button