YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Από τον Νοέμβριο έχει να νικήσει εντός έδρας στο Πρωτάθλημα

Πολλά είναι, δυστυχώς, τα αρνητικά ρεκόρ που «χτίζει» ο Άρης με τη φετινή πορεία του και όλα αποτυπώνονται στα νούμερα, που ειδικά εντός έδρας, δεν είναι καθόλου τιμητικά.

Πέραν της χαμηλής συγκομιδής βαθμών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», υπάρχει και ένα σερί σχεδόν τριών μηνών στο οποίο η ομάδα δεν έχει κερδίσει εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Ένα διάστημα, βέβαια, στο οποίο είχε να αντιμετωπίσει ομάδες όπως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Λεβαδειακό, αυξάνοντας και τον βαθμό δυσκολίας, αλλά δίχως να αποτελεί δικαιολογία.

Η τελευταία φορά ήταν στις 29 Νοεμβρίου με το 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ Novibet με το buzzer beater του Ντούντου. Η μία από τις μόλις δύο νίκες του Άρη στην έδρα του φέτος για το πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι όσον αφορά τα εντός έδρας υπάρχει και η νίκη επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο στις 6 Ιανουαρίου. Στο πρωτάθλημα, όμως, ο Άρης έχει κάκιστα νούμερα και ειδικά στο γήπεδό του, τα οποία καλείται να περιορίσει έστω και λίγο με μία νίκη αύριο (22/02, 19.00) επί της Κηφισιάς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button