ΔιεθνήΜπάσκετ

Ρίβερς: «Πλησιάζει η επιστροφή του Γιάννη»

Ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν είναι 100% υγιής και υπογράμμισε πως δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή.

Πριν την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς, ο Ντοκ Ρίβερς αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως ο «Greek Freak» θα αγωνιστεί μόνο όταν είναι 100% υγιής και υπογράμμισε πως δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή.

«Θα παίξει όταν είναι υγιής. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως είναι υγιής. Πλησιάζει η επιστροφή του. Προπονείται. Φαίνεται καλά. Θα έλεγα πως δεν θα αργήσει να επιστρέψει» δήλωσε ο προπονητής των «Ελαφιών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button