Ο Γάλλος επιθετικός μπήκε χθες σε μέρος του προγράμματος μετά από δυο μήνες και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.
Αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του ο Μιγκέλ Αλφαρέλα μετά από απουσία δυο μηνών. Ο Γάλλος που τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ προς τα τέλη Νοεμβρίου, υπέστη κάταγμα σησαμοειδών οσταρίων άκρου ποδός και συνδεσμική κάκωση και σήμερα χθες μετά από οκτώ εβδομάδες ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος.
Αυτό σημαίνει ότι ο άτυχος Γάλλος επιθετικός έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του, η οποία θα λάβει χώρα είτε στον αγώνα του Σαββάτου (31/01) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, είτε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.
Διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα είναι και ο Φρέντρικ Γένσεν που ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ξεπερνώντας σιγά-σιγά τη βαριά ίωση που τον ταλαιπώρησε.
Σε πορεία επιστροφής έχει μπει και ο Χαμζά Μεντίλ που κάνει ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Τίνο Καντεβέρε. Αμφίβολος για τον αγώνα στο Αγρίνιο είναι και ο Κώστας Γαλανόπουλος που αποτελεί το νεότερο πρόβλημα, αφού υποφέρει από τενοντίτιδα στο πόδι και έκανε θεραπεία, ενώ ο Σωκράτης Διούδης παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης.






