Τρομερή κίνηση από τους αρχηγούς της Σίτι μετά την ήττα από την Μπόντο/Γκλιμτ!
Σε μία τρομερή κίνηση προχώρησαν οι αρχηγοί της Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα από την Μπόντο/Γκλιμτ, καθώς αποφάσισαν να πληρώσουν τα εισιτήρια των οπαδών που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!
Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Champions League, η Μπόντο/Γκλιμτ διέλυσε την Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με σκορ 3-1 εντός έδρας.
Έτσι, ξέσπασε μεγάλη γκρίνια, οπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, στο στρατόπεδο των «Πολιτών», με τους αρχηγούς της ομάδας να προχωρούν σε μία τρομερή κίνηση ως ένα μικρό «συγγνώμη» προς όλους αυτούς που είδαν από κοντά την ομάδα τους να ταπεινώνεται.
Συγκεκριμένα, οι Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Ντίας, Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόδρι μάζεψαν περίπου 11 χιλιάδες ευρώ (9,357 λίρες) ώστε να καλύψουν αυτοί εξ ολοκλήρου το κόστος των εισιτηρίων των 374 οπαδών που ταξίδεψαν στη Νορβηγία και είδαν την ομάδα τους να χάνει.
«Οι οπαδοί μας σημαίνουν το πάντα για εμάς. Γνωρίζουμε τη θυσία που κάνουν οι οπαδοί μας όταν ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να μας υποστηρίξουν εντός και εκτός έδρας και δεν θα το θεωρήσουμε ποτέ δεδομένο. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο.
Αναγνωρίζουμε επίσης ότι ήταν πολύ ταξίδι για τους οπαδούς που μας υποστήριξαν στο παγωμένο κρύο σε όλη τη δύσκολη βραδιά για εμάς στο γήπεδο. Η κάλυψη του κόστους αυτών των εισιτηρίων για τους οπαδούς που ταξίδεψαν στο Μπόντο είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε το Σάββατο για τον αγώνα μας εναντίον της Γουλβς και μετά ξανά την επόμενη Τετάρτη όταν θα αντιμετωπίσουμε τη Γαλατασαράι μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς μας στο Etihad» ήταν το μήνυμα των αρχηγών της Μάντσεστερ Σίτι.






