Βόλεϊ

Βόλεϊ Γυναικών: Ηττα για τον Άρη 1-3 από τον ΑΟ Θήρας

Τα κορίτσια του Άρη έδωσαν σκληρή μάχη κόντρα στον ΑΟ Θήρας παρά τις σημαντικές απουσίες της Ξανθοπούλου και της Κοκότη, αλλά λύγισαν με 1-3 στο κλειστό της Μίκρας, χάνοντας στις λεπτομέρειες το τελευταίο σετ, στην προσπάθειά τους να στείλουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ με 25-22, αιφνιδιάζοντας την ομάδα της Σαντορίνης. Ηταν εξίσου ανταγωνιστικός και στο δεύτερο σετ, αν και ήταν διαρκώς πίσω στο σκορ προσπαθώντας να κάνει ένα σερί για να προσπεράσει. Μείωσε σε 18-20, αλλά οι φιλοξενούμενες πήραν το σετ με 21-25.

Στο τρίτο σετ ο ΑΟ Θήρας κυριάρχησε και το πήρε εύκολα με 16-25. Στο τελευταίο σετ ο Άρης αντέδρασε και πάλεψε μέχρι τέλους. Βρέθηκε πίσω με 9-13, κατάφερε να ισοφαρίσει 22-22 και μάλιστα να προηγηθεί με 23-22, αλλά ήταν άτυχος στις λεπτομέρειες και τελικά ηττήθηκε με 24-26.

Τα σετ 1-3 (25-22, 21-25, 16-25, 24-26).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button