Γενικά

Ιδανική αρχή για τον Τσιτσιπά και 2-0 για την Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τη δουλειά κόντρα στον Σιντάρο Μοτσιζούκι, επικρατώντας 2-0 σετ και η Ελλάδα έκανε το 2-0 στη μάχη με την Ιαπωνία στο United Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε ιδανικά στο 2026, καθώς επικράτησε 2-0 του Σιντάρο Μοτσιζούκι και η Ελλάδα προηγείται 2-0 της Ιαπωνίας στη μάχη τους για το United Cup. Ακολουθεί μια τρίτη μάχη, στο μεικτό διπλό.

Ο Έλληνας τενίστας δεν μπήκε καλά στο ματς, καθώς ο Ιάπωνας του έσπασε το σερβίς στο πρώτο game και πήρε το προβάδισμα (2-0). Ωστόσο ο Έλληνας τενίστας έφερε άμεσα την ισορροπία στο σετ (2-2) και με ένα ακόμη break στο όγδοο game (5-3), έβαλ τις βάσεις για την επικράτησή του στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η ισορροπία ήταν μεγαλύτερη, καθώς οι δύο τενίστες μονομάχησαν περισσότερο και υπερασπίστηκαν καλύτερα το service game τους. Ο Τσιτσιπάς έκανε break στο τρίτο game, το οποίο ήταν αρκετό για να κατακτήσει το δεύτερο σετ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button