Στη μάχη του τίτλου η Σίτι!
Η μάχη του τίτλου παίρνει φωτιά στην Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι ξετύλλιξε το δώρο της Άστον Βίλα, πήρε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 κόντρα στη Σάντερλαντ και πλησίασε στο -2 από την πρώτη θέση και την Άρσεναλ.
Ο Ντίας άνοιξε το σκορ στο 31′ και ο Γκβάρντιολ διπλασίασε τα γκολ των πολιτών στο 35′, ενώ ο Φόντεν έβαλε το κερασάκι στο 65′.
Η Νότιγχαμ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Γουλβς καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Έβερτον στο Χιλ Ντίκινσον. Τα γκολ για τους “toffees” ήρθαν από αυτογκόλ του Μιλένκοβιτς (2′) και από τους Μπάρι (45’+3′) και Ντιούσμπερι-Χολ (80′).
Στις νίκες επέστρεψε η Τότεναμ, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στην Μπρέντφορντ με τα γκολ των Ριτσάρλισον (25′) και Σίμονς (43′).
Η Νιούκαστλ κατέβαλλε την Μπέρνλι με 2-1 σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο μέρος. Ο Γκιμαράες άνοιξε το σκορ στο 31′ και ο Γκόρντον διπλασίασε τα γκολ για τους γηπεδούχους με πέναλτι στο 45’+8′. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 43′ λόγω αποβολής του Πιρές με απευθείας κόκκινη, ενώ μείωσαν με πέναλτι του Φλέμινγκ στο 90’+4′.
Τέλος η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Άστον Βίλα – Άρσεναλ 2-1
Έβερτον – Νότιγχαμ 3-0
Νιούκαστλ – Μπέρνλι 2-1
Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ 3-0
Τότεναμ – Μπρέντφορντ 2-0
Μπόρνουθ – Τσέλσι 0-0
6/12 19:30 Λιντς – Λίβερπουλ
7/12 16:00 Μπράιτον – Γουεστ Χαμ
7/12 18:30 Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας
8/12 22:00 Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ






