Ο Άρης Betsson υποδέχεται σήμερα στο «Nick Galis Hall» τη Μύκονο Betsson, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες στο Πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Ιγκόρ Μίλιτσιτς θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, απέναντι στους νεοφώτιστους νησιώτες, οι οποίοι ήδη μετρούν δύο νίκες.
Η προετοιμασία του Άρη Betsson ολοκληρώθηκε χθες με μία μεσημεριανή προπόνηση. Εκτός προγράμματος έμεινε, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος θα απουσιάσει από την σημερινή αναμέτρηση.
Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων θα αποφασίσει ποιος από τους εφτά ξένους θα μείνει εκτός για το σημερινό παιχνίδι, με τον Μερκβιλάντζε να είναι ο πιθανότερος, καθώς ο Αμίν Νουά έφτασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και από αύριο θα μπει στις προπονήσεις.






