YellowRadio.grΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Το πιο γρήγορο «διαζύγιο» στις τελευταίες 13 σεζόν

Ο Άρης Betsson ακολούθησε τον Πανιώνιο στην κίνηση απόλυσης του προπονητή με τον οποίο άρχισε τη σεζόν, του Σέρβου Μπόγκνταν Καράιτσιτς και θα πάει στο σημαντικό, σημερινό παιχνίδι με υπηρεσιακό δίδυμο τους Διονύση Αγγέλου και Χρήστο Χασανίδη.

Οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε αυτήν την αλλαγή μετά την 3η αγωνιστική της GBL και για να βρούμε ένα τόσο γρήγορο «διαζύγιο» θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω 13 χρόνια.

Ήταν η εκκίνηση της σεζόν 2012-13 όταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κοουτσάρισε τον Άρη στην 1η και τη 2η αγωνιστική, για να τον διαδεχτεί ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και συνολικά για 21η σεζόν στις 34 της πρώτης κατηγορίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button