Φλικ: “Ψηλά το κεφάλι, οι παίκτες θα αντιδράσουν και θα επιστρέψουμε”
Η Μπαρτσελόνα συνετρίβη στο Σάντσεθ Πιθχουάν, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να ηττάται 4-1 από τη Σεβίλλη των Ματίας Αλμέιδα και Οδυσσέα Βλαχοδήμου.
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Γερμανός προπονητής εξήγησε πως, παρά το κακό αποτέλεσμα στην Ανδαλουσία, οι Μπλαουγκράνα οφείλουν, με το κεφάλι ψηλά, να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις στο γήπεδο.
Υπενθυμίζεται, πως οι Καταλανοί θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων να ανασυγκροτηθούν ενόψει της συνέχειας, καθώς έπονται οι αγώνες με Ολυμπιακό (21/10) στο Champions League και το Clasico με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (26/10) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φλικ:
“Πρέπει να αποδεχτούμε ότι χάσαμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά ψηλά το κεφάλι. Είμαστε καλή ομάδα, οι παίκτες θα αντιδράσουν και θα επιστρέψουμε. Δεν χρειάζομαι δικαιολογίες για τα γκολ.
Πρέπει να επικεντρωθούμε στα λάθη και στην ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μεγάλα λάθη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και από την ήττα από την Παρί. Και θα το κάνουμε”.






