Σπάχια: “Είμαστε εκεί που πρέπει ενόψει Άρη…”
Ικανοποιημένος φαίνεται ο Σπάχια για την εικόνα της Βενέτσια την οποία θα αντιμετωπίσει ο Άρης στην πρεμιέρα του Eurocup.
Στο τελευταίο της φιλικό η Βενέτσια κέρδισε την Καντού με 103-80, με τον Σπάχια -μεταξύ άλλων- να δηλώνει “κάναμε ένα ακόμη μικρό βήμα μπροστά. Εναντίον της Τριέστε, παίξαμε το ίδιο παιχνίδι επιθετικά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Καντού, ήμασταν καλύτεροι αμυντικά”. Συνεχίζοντας είπε πως “δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα σε αυτό το σημείο της σεζόν. Έχουμε ακόμα μερικές λεπτομέρειες να διευθετήσουμε. Απομένουν ακόμη εννέα ημέρες μέχρι το επίσημο ντεμπούτο μας εναντίον του Άρη, αλλά τώρα είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε.
Έχουμε έναν πολύ βαθύ πάγκο, πολλή σωματική δύναμη, ακόμη και από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, και διατηρούμε πάντα πολύ υψηλό ρυθμό”. Για το ότι η Βενέτσια δείχνει να έχει μια ικανή περιφέρεια ο Σπάχια σχολίασε πως “ναι, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με επτά νέους παίκτες έχουμε το δικό μας σύστημα παιχνιδιού, το οποίο δημιουργεί χώρο” ενώ πρόσθεσε πως “με το σύστημα παιχνιδιού μας, το να μένεις στο γήπεδο για περισσότερα από 25 λεπτά είναι δύσκολο.
Όποιος ξεκινάει από τον πάγκο, ακόμα και ο ενδέκατος ή δωδέκατος, μπορεί να κρατήσει υψηλό ρυθμό και μπορεί ακόμη και να αλλάξει την εικόνα ενός αγώνα”.






