Ο Άρης υποδέχεται αύριο (17/08, 19.00) τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρόβα τζενεράλε η οποία ρίχνει αυλαία σε αυτό το τρίτο μέρος της προετοιμασίας τού.
Είναι το διάστημα που ακολούθησε τους αγώνες με την Αράζ και στο οποίο οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν με χρόνο… και ευθύνη. Εκείνη την ευθύνη να παρουσιαστούν καλύτεροι με την επιστροφή τους στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν από την επόμενη εβδομάδα.
Η προφανής χρησιμότητά του αυριανού φιλικού είναι ο αγωνιστικός ρυθμός για τον οποίο… διψούν οι ποδοσφαιριστές, έχοντας και το φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Κ19. Υπάρχει όμως μία απόσταση ανάμεσα σε εκείνο και σε αυτό με τον Αστέρα από πολλές απόψεις.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ιδανικά θέλει να χρησιμοποιήσει όσους περισσότερους παίκτες μπορεί, παράλληλα με μία δοκιμή ενδεκάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο.
Την ίδια στιγμή όμως, η αποτυχία στην Ευρώπη και το βαρύ κλίμα όλων αυτών των ημερών ίσως… αναγκάζουν τον Άρη να παρουσιάσει μία βελτίωση, σε ατομικό και συνολικό επίπεδο, ώστε να αποτελέσει “φαρό” ελπίδας και ετοιμότητας -πάντα βάσει της εποχής- για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.
Μία εικόνα που θα πείσει όχι μόνο τον κόσμο, αλλά κυρίως την ομάδα για την κατάστασή της και ότι βρίσκεται εκεί που πρέπει για την περίοδο που διανύει, ώστε να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα.






