Μπάσκετ

Απασχόλησε τον Άρη, «κλείνει» στο Μαρούσι

Ολοκληρώνεται η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχώρησε από τον Προμηθέα έπειτα από μία διετία που βρέθηκε στον πάγκο των Πατρινών, οδηγώντας τους Αχαιούς στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στη φετινή Stoiximan GBL.

Ο 44χρονος κόουτς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το Μαρούσι όπου θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Θανάση Σουφλιά, τον επί χρόνια team manager του Προμηθέα, ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του στους Πατρινούς και μετακομίζει στα βόρεια προάστια.

Μετά τη συμφωνία με τον Παπαθεοδώρου, το Μαρούσι θα ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Σουφλιά, ο οποίος συνέβαλε, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία και την ανάπτυξη του πρότυπου αναπτυξιακού προγράμματος ΝΟΥΣ, αλλα και στην αγωνιστική και οργανωτική πρόοδο του οργανισμού του Προμηθέα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button