Στο τραπέζι Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ με την UEFA!
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα έχουν συνάντηση την προσεχή Τρίτη (3/6) με την UEFA, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, με φόντο τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στο ίδιο τραπέζι όλοι οι Ευρωπαίοι του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με την UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απηύθυνε πρόσκληση σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη, εκπρόσωποι των οποίων θα συναντηθούν με τον γενικό γραμματέα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Θόδωρο Θεοδωρίδη αλλά και τους επικεφαλής του τμήματος διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Τρίτη 3 Ιουνίου.
H ατζέντα της συζήτησης αφορά αποκλειστικά στο νέο φόρματ, τις σοβαρές προοπτικές που δημιουργεί, τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους τρόπους συνεργασίας όλων των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο να αναλύσουν εκ νέου τα δεδομένα του νέου τρόπου διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση γίνεται με τη φροντίδα και την οργάνωση της ΕΠΟ υπό την αιγίδα της UEFA.






