Μπάσκετ

ΚΑΕ Περιστέρι: «Η διαιτησία νοσεί»

Η ΚΑΕ Περιστερί εξέδωσε ανακοίνωση, ούσα οργισμένη για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Το Περιστέρι ηττήθηκε στην Καρδίτσα με 89-83 στη 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία.

Μάλιστα η ΚΑΕ Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως η διαιτησία νοσεί. Οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται για τον αριθμό των βολών που ήταν 37-18 υπέρ της Καρδίτσας καθώς και τις 14 που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι στην τελευταία περίοδο, με έξι τεχνικές.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Η διαιτησία νοσεί

Η ΚΑΕ Περιστέρι Domino’s ανακοινώνει:

Στον αγώνα του Περιστερίου Domino’s με την Καρδίτσα αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι η διαιτησία νοσεί.

Η διαιτησία πρέπει να είναι ακέραιη και αντικειμενική. Αυτό το ζήτημα καλείται να λύσει συλλογικά το ελληνικό μπάσκετ είτε μέσα από τις υπάρχουσες δομές, είτε μέσα από οποιεσδήποτε άλλες μελλοντικές».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button