Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Φρύδας: «Πολύ σημαντικό να μεταπειστεί ο Ρουσιαμάνης-Τον ενόχλησε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα»

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Φρύδας στο Yellow Radio 101.7 και στην εκπομπή «Yellownews» με τους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη ο Βαγγέλης Φρύδας.

Για τον ρόλο του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη στον Άρη:

«Δεν είναι ο χρηματοδότης και μόνο. Είναι και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος ήταν ο ρόλος του αλλά και το κενό του, σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Η ανάκαμψη του Άρη είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Πρώτο είναι το οικονομικό, όμως υπάρχουν και οι αποφάσεις που σε οδηγούν στο αποτέλεσμα».

Για το τι έκανε τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη να αποχωρήσει από κάτι που αγαπούσε τόσο όσο ο Άρης:

«Κάθε μέρα ασχολούταν με τον Άρη. Είμαστε όλοι παγωμένοι, όπως όλος ο κόσμος. Είναι κάτι που αφορά τον ίδιο, η απόφαση είναι δική του.

Πρέπει να του δείξουμε πως η αγάπη μας προς τον ίδιο και η εμπιστοσύνη μας προς αυτόν είναι κάτι που δεν κλονίζεται με τίποτα.

Έχει διαθέσει χρήματα, προσωπικό χρόνο και κάποια στιγμή που η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλάζει όλο το κλίμα. Αυτό ανθρώπινα δεν είναι ωραίο πρώτα από όλα».

Για το αν μίλησε μαζί του για την απόφαση:

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορούμε να τον υποκαταστίσουμε και να μιλάμε για αυτόν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι οργανωμένοι ταράχτηκαν, όπως όλοι εντός και εκτός ομάδας και κάναν μια συνάντηση μαζί του, για να του πουν ότι τον στηρίζουνε.

Αυτό ήταν για εμένα μια πολύ μεγάλη κίνηση. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα ποιο είναι και αν τον επηρέασε, απλά μέσα στο γενικότερο κλίμα υπάρχει και αυτό».

Για το τι τον ενόχλησε:

«Ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κάτι προσωπικό δεν υπήρχε. Απλώς όταν ακούς κάποιες κουβέντες για το αγωνιστικό και υπήρχε και το επεισόδιο, μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα».

Για το αν υπάρχει ελπίδα επιστροφής:

«Το βλέπω δύσκολο. Ο Αχιλλέας είναι άνθρωπος που μετράει πολύ τα λόγια του, όμως όταν βλέπεις αυτό το κύμα στήριξης μπαίνουν και δεύτερες σκέψεις. Η απόφαση είναι δική του».

Για το αν προσπάθησε να τον μεταπείσει:

«Όχι μόνο εγώ, όλος ο κόσμος. Είναι ένα τρομερό κεφάλαιο για τον Άρη. Θεωρώ ότι αυτό το κύμα αγάπης είναι ο μόνος τρόπος για να το ξανασκεφτεί. Το οικοδόμημα αυτό έχει βγει από τις δυσκολίες και έχει μπει σε ήρεμα νερά

Είμαστε ακόμη στον Οκτώβριο, θα βελτιωθούμε και στα αγωνιστικά»

Για το δέσιμο που έχει με τον προπονητή:

«Έχει χτιστεί μια σχέση από την εποχή των Τρικάλων μέχρι και τώρα που είναι στον Άρη. Δικαίως υπάρχει μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Μίλησε και με τον Καστρίτη πριν αποχωρήσει»

Για το ότι έχει μια δουλειά στη μέση:

«Τα ξέρει όλα αυτά. Εμείς από τη μεριά μας λέμε πόσο σημαντικό είναι να μεταπειστεί. Να μη δώσει σημασία σε λίγα περιστατικά και να παραμείνει. Υπάρχει μια πλειοψηφία που μπορεί να μην εκφράζεται και να μην είναι έντονη, όμως έχει ταυτίσει τον Ρουσιαμάνη με τον Άρη».

Για το αν πρέπει να «ελαφρυνθεί» ο ρόλος του, ίσως με κάποιον τεχνικό διευθυντή:

«Ό,τι θέλει ο Αχιλλέας θα γίνει. Τι να κάνει ο τεχνικός διευθυντής δηλαδή; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος είναι πιο Αρειανός από τον Ρουσιαμάνη, οπότε εκεί σταματάμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button