ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ειρωνείες Μουρίνιο για τον διαιτητή: «Τον συγχαίρω, η περιφερειακή όρασή του ήταν φοβερή»

Οι ειρωνικές δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για τον διαιτητή του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανέδειξε νικήτρια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να κρατούν μεν το αήττητό τους στη League Phase του Europa League μετά από τρεις αγωνιστικές (1 νίκη-2 ισοπαλίες οι Τούρκοι, 3 ισοπαλίες οι Άγγλοι).

Οι παίκτες έκαναν την δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο, το ίδιο και ο Πορτογάλος προπονητής στον πάγκο, τουλάχιστον όσο πρόλαβε να καθίσει σε αυτόν για να καθοδηγήσει την ομάδα του, καθώς αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του έντονου τρόπου με τον οποίο διαμαρτυρόταν.

Και μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Μουρίνιο ήταν αρκετά ειρωνικός με τον διαιτητή Κλεμάν Τουρπέν…

«Τον συγχαίρω επειδή είναι απίστευτος σε αυτό που κάνει. Η περιφερειακή του όραση ήταν φοβερή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε το ένα μάτι στο πέναλτι και το άλλο στον πάγκο και παρακολουθούσε τη συμπεριφορά μου» είπε ο Πορτογάλος, ο οποίος κατόπιν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να φύγει από την Φενέρμπαχτσε και απάντησε ότι δεν σκοπεύει να ζει για πολύ τις γεμάτες ένταση ευρωπαϊκές βραδιές:

«Νομίζω ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω όταν φύγω από τη Φενέρ είναι να πάω σε έναν σύλλογο που δεν παίζει στην Ευρώπη. Αν κάποια ομάδα από την Αγγλία, που βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα χρειάζεται προπονητή τα επόμενα δύο χρόνια. Είμαι έτοιμος να πάω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button